Gå till Meny och Kort om kommande

 
OBS! Söndag 25 oktober Årsmöte (digitalt)
Söndagar stängt på grund av smittorisk!

Välkomna till Årsmötet 2020 för Folkmusikhuset i Stockholm

Söndag 25 oktober kl 20.00. Insläpp en halvtimmme före.

Årets årsmöte blir digitalt pga av hur situationen är just nu. Vi vet att alla inte är lika vana vid att jobba i olika digitala forum men om det är så att man känner tveksamhet för om man kan delta pga det så kommer vi att lägga ut länkar till filmer som visar hur man gör. Det går även att ta kontakt med styrelsen så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till så att alla känner att man har möjlighet att delta.

Kallelsen har gått ut via medlemsbladet. Anmäl ditt deltagande till mote_20@folkmusikhuset.se så får du mer information.

Vi kommer att ha mötet i Zoom vilket är ett program som många andra föreningar också jobbar med nu. Det som kommer att hända är att alla som anmäler sig in att de vill delta kommer att få en länk till mötet och då kan man gå med i mötet genom att klicka på den länken. Länken kommer till den mail ni anmält er på, ca kl 19 dagen för årsmötet, så att vi har ca 1 timme på oss att hjälpa dem som så önskar med att komma in.

Mer information och utförligare instruktioner kommer i ett mejl ett par dagar innan årsmötet. Det man behöver är en dator, läsplatta eller smartphone med kamera och mikrofon och en uppkoppling. Kan vara bra att ha tillgång till Wifi, då dessa program kan dra ganska mycket surf, men det är inte nödvändigt.

Dagordningen för mötet och övriga handlingar finns i senaste numret av medlemstidningen.


 

Bli medlem!

Du stödjer då vår föreningen, får inblick i verksamheten, bl a genom tidningen Folkmusikhuset, och rabatt på kurser och fredagsdanser. Vi är ca 450 medlemmar.

2.jpg

Medlemsavgiften är 250:- för 2020. (För nya medlemmar efter 1 juli: halv avgift.) Helst vill vi att du betalar in den på plusgiro 62 05 24-9, när du vill bli medlem. Ange namn, adress och gärna telefonnummer och e-postadress vid betalningen.

Från utlandet betalar du via SWIFT till vårt IBAN SE13 9500 0099 6042 0620 5249 i Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm, BIC-adress NDEASESS.

Titta på Folkmusikhusets informationsfilm!

Gör en insats för Folkmusikhuset!

Till fredagsdanser och längre kurser engagerar vi folk som får betalt. I övrigt läggs mycket ideelt arbete ner av styrelse och arbetsgrupper. Framför allt har vi fikagrupper; Vid sidan av medlemsavgifterna är intäkter från fiket vår viktigaste inkomstkälla!

Vi finns centralt i Stockholm, på Skeppsholmen, dit många kan ta sig och där vi verkat i många år. Folkmusikhuset är unikt, öppet för alla, en älskad plats som gör gott för själ och hjärta. Med centralt läge följer höjd hyra.

Vill du ytterligare stödja vår verksamhet som är unik i Sverige, ge oss ett valfritt ekonomiskt bidrag, antingen som engångsanslag eller stödmedlem.

Alla bidrag går oavkortat till att möjliggöra fortsatt verksamhet.
Skriv "bidrag" och betala valfritt belopp till Plusgiro 27 72 67-1


Kontakta Folkmusikhuset!
Uppdaterad 2020-10-16
Arne Kjellman

Om du inte hittar den information du söker, ring: 0769‑12 90 11

OBS! FÖRBUD mot alla nötter hos oss. Personer är mycket allergiska!
OBS! Söndag 25 oktober Årsmöte (digitalt)
Söndagar stängt på grund av smittorisk!

Kort om kommande:

Söndagar Stängt tills vidare!

Söndag 25 oktober Årsmöte (digitalt!). Skaffa instruktioner för deltagande.

Se Folkmusikhusets film, gilla den på YouTube!

Prenumerera! Du får meddelande, varje månad eller när sidorna förnyats
Gå med i listan
Gå ur listan  
Din e-postadress:

QR-kod

Scanna QR-koden för att automatiskt ladda sidan i din mobil.