Gå till Meny och Kort om kommande

Föreningen Folkmusikhuset i Stockholm (Skeppis)

bildades 1979. Sedan 1981 håller vi till på Skeppsholmen. Folkmusikhuset verkar för att sprida folkmusik, dans och sång. Vi är politiskt och religiöst obundna.

2.jpg

Alla jobbar ideellt, det finns mycket som behöver göras. Vi har delat upp oss i grupper som har hand om olika delar av verksamheterna. Över 100 personer är engagerade bara i fikagrupperna. En styrelse finns givetvis för det övergripande men det mesta sköts inom grupperna. Några gånger per år kommer ett medlemstidning ut. Årsmöten, medlemsmöten och funktionärsmöten hålls regelbundet.

Föreningen har växt fram med nya verksamheter vartefter idéerna har presenterats av olika medlemmar. Vill Du hjälpa till, så prata med någon i fiket eller styrelsen. Styrelsen finns presenterade på vår anslagstavla i gången vid toaletterna nära entrén. Mer information kan Du få av infoansvariga Ann Wiippola tel 08-776 39 67.

Skeppisvärdar

Skeppisvärdarna, som står vid ingången och tar emot besökare och visar till rätta, har blivit ett uppskattat inslag. För att det ska kunna fortsätta behöver vi hjälp. Vill du bli skeppisvärd? Kontakta styrelsen om du är intresserad eller vill veta mer.

Fikagrupper

Också fikagrupperna behöver mer folk! Är du ny har du här ett utmärkt sätt att komma in i verksamheten. I praktiken betyder det att du ungefär fem gånger på ett år gör en insats i en fikagrupp. Ta kontakt med någon i köket eller kontakta Fikagrupperna
Kan du inte binda dig till viss grupp kan du anmäla dig som Inhoppare och få kallelse till kvällar det behövs fler händer i köket.


Kontakta Folkmusikhuset!
Uppdaterad 2019-05-27
Arne Kjellman

Om du inte hittar den information du söker, ring: 0769‑12 90 11

OBS! FÖRBUD mot alla nötter hos oss. Personer är mycket allergiska!
OBS! Fiket behöver mer folk!
Läs mer >>>!

Kort om kommande:

Söndag 26 januari
kl 18 Låtstuga med Bodapolska -

- inför:
Söndag 16 februari TEMA Boda kl 18, 19 och 20

Fredag 7 februari Konsert och dans med Tradpunkt

Se Folkmusikhusets film, gilla den på YouTube!

Prenumerera! Du får meddelande, varje månad eller när sidorna förnyats
Gå med i listan
Gå ur listan  
Din e-postadress:

QR-kod

Scanna QR-koden för att automatiskt ladda sidan i din mobil.