Gå till Meny och Kort om kommande

Föreningen Folkmusikhuset i Stockholm

bildades 1979. Sedan 1981 håller vi till på Skeppis. Folkmusikhuset verkar för att sprida folkmusik, dans och sång. Vi är politiskt och religiöst obundna.

Bild från Skeppsholmen

Alla jobbar ideellt, det finns mycket som behöver göras. Vi har delat upp oss i grupper som har hand om olika delar av verksamheterna. Över 100 personer är engagerade bara i fikagrupperna. En styrelse finns givetvis för det övergripande men det mesta sköts inom grupperna. Några gånger per år kommer ett medlemstidning ut. Årsmöten, medlemsmöten och funktionärsmöten hålls regelbundet.

Föreningen har växt fram med nya verksamheter vartefter idéerna har presenterats av olika medlemmar. Vill Du hjälpa till, så prata med någon i fiket eller styrelsen. Styrelsen finns presenterade på vår anslagstavla i gången vid toaletterna nära entrén. Mer information kan Du få av infoansvariga Ann Wiippola tel 08-776 39 67.

Skeppisvärdar

Skeppisvärdarna, som står vid ingången och tar emot besökare och visar till rätta, har blivit ett uppskattat inslag. För att det ska kunna fortsätta behöver vi hjälp. Vill du bli skeppisvärd? Kontakta styrelsen om du är intresserad eller vill veta mer.

Fikagrupper

Också fikagrupperna behöver mer folk! Är du ny har du här ett utmärkt sätt att komma in i verksamheten. I praktiken betyder det att du ungefär fem gånger på ett år gör en insats i en fikagrupp. Ta kontakt med någon i köket eller kontakta Fikagrupperna
Kan du inte binda dig till viss grupp kan du anmäla dig som Inhoppare och få kallelse till kvällar det behövs fler händer i köket.


Kontakta Folkmusikhuset!
Uppdaterad 2016-10-24
Arne Kjellman

Kort om kommande:

Fredag 13 oktober Konsert och dans med Olov Johansson

Söndag 29 oktober
ÅRSMÖTE
- lämna tips på nya funktionärer!

Söndag 26 november Workshop: Spelpipa med Gunnar Stenmark _Nytt!_

OBS! Vi behöver fler skeppisvärdar och folk till fiket

Prenumerera! Du får meddelande, varje månad eller när sidorna förnyats
Gå med i listan
Gå ur listan  
Din e-postadress:

QR-kod

Scanna QR-koden för att automatiskt ladda sidan i din mobil.