Go to the Menu and Latest news

 
Note! Skeppis is closed because of the Coronavirus outbreak.!

Sorry, this text is mainly in Swedish. Google translate!

Woodlands + Bäckafall

Två folkmusikduos, Woodlands och Bäckafall, slår sig tillfälligt samman och bjuder på en konsert livesänd direkt från Folkmusikhuset Skeppis hem till er! Vi hoppas att ni vill stödja vår fortsatta verksamhet genom att skicka ett bidrag!Söndag 25 april 2021 kl 20.00! Konserten streamas.

WOODLANDS består av Kristina Leesik (fiol) och Justyna Krzyzanowska (harpa). Skotsk, irländsk och svensk folkmusik möts för att klinga ut i drömlika och svängiga arrangemang som inte lämnar någon oberörd. Med sin bakgrund inom svensk folkmusik respektive klassisk musik och influenser av jazz och pop blir deras kompositioner ensamma i sitt slag.

BÄCKAFALL är ett nära samarbete mellan Samuel Lundh (nyckelharpa) och Hampus Grönberg (gitarr). Med en stadig grund i den svenska folkmusiken och med musikaliska influenser från Haiti, Irland och Mali söker de nya uttryckssätt och sound. Under de senaste fyra åren har duon byggt upp ett tätt samspel och komponerat musik som sammansmälter den svenska spelmans-traditionen med folkmusik från andra kulturer.

LIVESTREAMING

Konserten kommer att streamas live kl 20.00 på vår Youtubekanal.

Du som tittar får gärna skänka en summa via Swish nr 1233862752 eller till PayPal.me/folkskeppis (@folkskeppis) för att möjliggöra Folkmusikhusets fortsatta verksamhet!

Konserten arrangeras i samarbete med KULTURENS bildningsverksamhet

Välkomna!

Kontakta Folkmusikhuset!
Uppdaterad 2021-03-24
Arne Kjellman
Note! Skeppis is closed because of the Coronavirus outbreak.!

Latest news:

Låtstuga/visstuga: YouTube (Playlists) _New!_

Sunday April 25. Concert: Woodlands + Bäckafall
(live-stream!)

Friday May 28. Concert: Josefina Paulson och Torbjörn Näsbom.
(live-stream!)

Prenumerera! Du får meddelande, varje månad eller när sidorna förnyats
Gå med i listan
Gå ur listan  
Din e-postadress: