Menu und Kommende

 

Leider ist diese Seite bis jetzt nur auf Schwedisch. Google translate!

Folkmusikhuset använder kakor

Kakor används av oss för att få ut statistik på besöksfrekvens.
Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor godkänna att en kaka sparas på den egna datorn. I din webbläsare finns funktioner för att hindra att kakor sparas.

Allmänt: Vad är en kaka (cookie)?

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. På många webbplatser krävs kakor för att utföra vissa tjänster. Det finns två sorters kakor, sessionskakor och ”vanliga” kakor.

  • Sessionskakor lagras tillfälligt i din dators minne medan du är inne och surfar på en sida, till exempel för att hålla reda på vilket språk du har valt, men försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Vanliga kakor sparar en fil under en längre tid på din dator. Den används till exempel för att tala om vad som är nytt på den aktuella webbplatsen sedan du senast besökte den eller sammanställa statistik kring ditt besök.

Google Analytics

Vi använder webbanalysverktyget Google Analytics som sätter kakor för att mäta och sammanställa statistik kring ditt besök på webbplatsen.

Google lagrar den sammanställda informationen på egna servrar och kan komma att föra vidare denna information till tredje part där de enligt lag är skyldiga att göra så eller där tredje part sammanställer informationen på Googles begäran. Google kommer inte att koppla samman din IP-adress med annan data som Google innehar.

Hur kan du hindra kakor från att sparas på datorn?

Till skillnad från många andra webbplatser fungerar vår webbplats lika bra utan kakor. (Kan annars hindra inloggning eller t ex göra det omöjligt att beställa varor.) Du kan hindra lagring av kakor eller få information varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas.

Var du ska leta varierar, sök i webbläsaren efter Verktyg eller Inställningar där du får leta fram t ex Internetalternativ, Sekretess, Integritetskydd, Innehållsinställningar eller Historik. Eventuellt finns inställningarna under Avancerat. (Räcker inte denna information hoppas jag webbläsaren har bra hjälpavsnitt!)


Information Arne Kjellman
Uppdaterad 2012-09-19
Arne Kjellman

Kurz über das kommende Programm:

Sonntag Juni - August "Buskspel" im Vitabergsparken

Sonntag 4. September Herbstanfang!

Låtstuga/visstuga: YouTube (Playlists)

Prenumerera! Du får meddelande, varje månad eller när sidorna förnyats
Gå med i listan
Gå ur listan  
Din e-postadress: